Voor ieders wat wils

Geen enkel oog is hetzelfde. Een goede bril vraagt daarom om maatwerk. Bij Optiek Van Lindt zorgen we ervoor dat kwaliteitsvolle glazen en een degelijke montuur bij jouw levensstijl passen.

Optische brillen

Onze collecties worden wekelijks aangevuld met nieuwe modellen zodat wij steeds de perfecte bril voor u in huis hebben. Wij zorgen voor een mooie mix van stijlen en materialen. Van een kleurrijk titanium frame tot natuurlijke buffelhoorn of massieve acetaat. Van speelse, ronde brillen tot stoere vierkante exemplaren of oversized zonnebrillen.

Ben je op zoek naar een specifieke bril? Stuur ons gerust een mailtje!

 

Merkenaanbod

Zonnebrillen

Maak je outfit compleet met een leuke zonnebril die niet alleen je ogen beschermt, maar ook jouw stijl naar een hoger niveau tilt. De meeste zonnebrillen in ons aanbod kunnen ook op sterkte gemaakt worden. Kom naar onze optiekwinkel in Tienen en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Bekijk onze Instagram

Sportbrillen

Topsport zit in ons bloed. Je kan bij Optiek Van Lindt kiezen uit een breed assortiment modellen en stijlen. Want waarom zou je ook tijdens het sporten niet modieus voor de dag mogen komen? Wist je dat de meeste sportbrillen ook op sterkte gemaakt kunnen worden?

Onze keuze sportmerken van topkwaliteit: Oakley, Evil Eye en Serengeti.

Bekijk alvast een informatieve video door op de foto te klikken.

 

Veiligheidsbrillen

Zowel voor bedrijven als de handige klusser thuis, hebben wij een ruim assortiment van verschillende veiligheidsbrillen op stock in de winkel.

Afhankelijk van de vereisten waaraan de veiligheidsbril moet voldoen, het draagcomfort, bekijken we samen welk model voor u het beste past.

 

Tip

Terugbetaling mutualiteiten

Wist je dat je vaak kan rekenen op een tussenkomst van je mutualiteit?

 

Meer info