Voor ieders wat wils

Met meer dan 2000 brillen op voorraad, bieden wij niet alleen keuze, maar ook directe beschikbaarheid. Jouw perfecte montuur wacht op je, klaar om jouw gezicht te omarmen en jouw stijl te definiëren.

Optische brillen

Ontdek ongekende diversiteit met meer dan 40 topmerken en een indrukwekkende selectie van 2000+ brillen. Wij zorgen voor een mooie mix van stijlen en materialen. Van een kleurrijk titanium frame tot natuurlijke buffelhoorn of massieve acetaat. Van speelse, ronde brillen tot stoere vierkante exemplaren of oversized zonnebrillen.

Ben je op zoek naar een specifieke bril? Stuur ons gerust een mailtje!

 

Merkenaanbod

Zonnebrillen

Maak je outfit compleet met een leuke zonnebril die niet alleen je ogen beschermt, maar ook jouw stijl naar een hoger niveau tilt. De meeste zonnebrillen in ons aanbod kunnen ook op sterkte gemaakt worden. Kom naar onze optiekwinkel in Tienen en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat de zon maar schijnen! 🌞🕶️✨

 

Bekijk onze Instagram

Sportbrillen

Topsport zit in ons bloed. Je kan bij Optiek Van Lindt kiezen uit een breed assortiment modellen en stijlen. Want waarom zou je ook tijdens het sporten niet modieus voor de dag mogen komen? Wist je dat de meeste sportbrillen ook op sterkte gemaakt kunnen worden?

Met talrijke lensopties, waaronder gepolariseerde, fotochromatische en contrastverhogende lenzen, bieden onze sportbrillen optimale zichtbaarheid in alle weersomstandigheden. Zie als wielrenner elke bocht met helderheid en vertrouwen tegemoet.

Onze keuze sportmerken van topkwaliteit: Oakley, Evil Eye en Serengeti.

Bekijk alvast een informatieve video door op de foto te klikken.

 

Veiligheidsbrillen

Zowel voor bedrijven als de handige klusser thuis, hebben wij een ruim assortiment van verschillende veiligheidsbrillen op stock in de winkel.

Afhankelijk van de vereisten waaraan de veiligheidsbril moet voldoen, het draagcomfort, bekijken we samen welk model voor u het beste past.

 

Tip

Terugbetaling mutualiteiten

Wist je dat je vaak kan rekenen op een tussenkomst van je mutualiteit?

 

Meer info