Brillenglazen

Of je nu op zoek bent naar multifocale brillenglazen om naadloos te schakelen tussen veraf en dichtbij, blauwlichtfilterglazen voor digitaal comfort, of gepolariseerde zonneglazen voor een helder zicht op zonnige dagen, wij hebben de perfecte opties voor elke behoefte.

Met precisie gemaakt

Bij de productie van brillenglazen speelt de pasvorm van de bril op het gezicht een beslissende rol. Met behulp van ons gloednieuw 3D centreersysteem kunnen wij op een zeer nauwkeurige manier alle nodige gegevens verzamelen waardoor je nog sneller kan wennen aan je nieuwe multifocale glazen.


 

Multifocale glazen

Zoals de naam al aangeeft, kenmerkt een multifocaal glas zich door een geleidelijk toenemende sterkte en scherp zicht op elke afstand zonder hinderlijke overgangen. Dat komt omdat multifocale glazen tegelijk voor bijziendheid en verziendheid corrigeren.

We zijn zeer sterk in de aanpassing van multifocale glazen en werken enkel met een kwaliteitsvol aanbod. Zo oogt je nieuwe bril niet alleen mooi, maar beleef je er ook langer plezier aan.

 

Enkelvoudige glazen

Alom bekend onder de brillen: de enkelvoudige bril. Deze bril bevat één sterkte in het glas en wordt gebruikt om veraf of juist dichtbij weer scherp te zien. Een bril voor dichtbij wordt ook wel leesbril genoemd.

 

Computerbril of beeldschermbril

Op het werk moeten uw ogen zich steeds aanpassen aan verschillende afstanden: van uw bureau en monitor tot uw collega's. Dit kan erg vermoeiend zijn. Beeldschermwerk leidt vaak tot droge ogen, hoofdpijn of gespannen nek- en schouderspieren. De oplossing: individuele computerglazen gemaakt op basis van uw persoonlijke behoeften.

 

Zonneglazen

Een zonnebril is niet alleen modieus, maar ook functioneel. Bijna alle zonnebrillen in ons aanbod kunnen op sterkte gemaakt worden. Van meekleurende glazen, naar trendy spiegelcoating tot een polarisatiefilter: de mogelijkheden voor zonnebrillen op sterkte zijn bijna onbegrensd.

Ben je op zoek naar de perfecte fietsbril op sterkte? Wij adviseren u gaag verder.

 

Tip

Terugbetaling mutualiteiten

Wist je dat je vaak kan rekenen op een tussenkomst van je mutualiteit?

 

Meer info